Сайдинг система

Предимства

Сайдинг облицовка – за или против? Най-често задавания въпрос в социалните медии. За нас, като професионалисти е важно какво казват хората, които са ползвали нашите продукти и услуги през последните 15 години. Отзивите са само позитивни, което оправдава всичките ни усилия да налагаме само качествени продукти на пазара . И не трябва да се забравя, че само в комбинация с професионален монтаж би могло да се гарантира наистина добра визия и дългогодишна гаранция на системата. С няколко думи, сайдинга е лек и еластичен, устойчив на атмосферни влияния, лесен за поддръжка, не гори, предпазва фасадите от мухъл и конденз, спестява повече от 40% от разходите за отопление и има 50 годиншна гаранция.

Oсновните характеристики на сайдинга. При нас ще получите една различна визия за сайдинг продуктите и услугите свързани с тяхната изработка. Ще наблегнем на някои важни детайли, които ни отличават от останалите фирми.

Сайдинг системата одобрена от нас

  • Ние сме официални представители на сайдинг продукти от Grand Line -Русия и Kaycan- Канада. Всички наши сайдинг продукти притежават найвисоките и единствени международни сертификати за качество ASTM.
  • Конструкцията, която е основата за качествено инсталиране на сайдинга, при нас е от калибрирана дървесина, сушена в сушилня и импрегнирана срещу всички вредители и плесен, благодарение на австрийската компания ”Schweighofer”
  • Топлоизолационната вата, която използваме е три вида. С лека, средна и висока плътност, 50мм или 100мм. Нашите специалисти ще предложат найдобрата конфигурация, в зависимост от нуждите на вашата сграда.
  • Трислойна паропропусклива мембрана Izoprotect 100гр осигурява добра вентилация, предпазва от вятър и пропуска кондезните пари отвътре навън.
  • Здравината на монтажа сме подсигурили с крепежни елементи от KEW – Germany и Top Kraft Austria

Поръчай Сайдинг качествена система и за своя дом

Контакти