Сайдинг система

сайдинг

Предимства

Един от въпросите, които силно вълнуват бъдещите ни клиенти, е струва ли си сайдинг облицовката. Бързо проучване сред тези, които са използвали нашите услуги и продукти, показва доволни клиенти и единствено позитивни отзиви. Това е най-голямата награда за усилията ни да налагаме високи стандарти на пазара.

Основните преимущества на сайдинга, които трябва да отличим, са няколко: неговата устойчивост на всякакви атмосферни влияния. Той е еластичен и лек, изключително лесен за поддръжка, предпазва фасадата на сградата от конденз и мухъл. Допълнителен позитив е, че сайдингът не гори. Освен елегантната му визия, ще Ви допадне, че той спестява над 40% от разходите за отопление и има невероятна гаранция до 50 години.

Дългият живот на този първокласен продукт и прекрасната визия на сградата могат да се гарантират единствено от прецизен професионален монтаж. Ако тези основни характеристики не са достатъчно доказателство, че сайдингът е бъдещето на облицовките, тук ще добиете по-задълбочена представа какво ни отличава от останалите фирми в бранша:

Сайдинг системата, одобрена от нас

  • Арт Криейт е официален представител на сайдинг артикулите на Kaycan – Канада и Grand Line – Русия. Всички продукти, които ще откриете при нас, притежават ASTM – единствения международен сертификат за качество.
  • Конструкцията, която служи за основа за прецизното монтиране на сайдинга, е изработена от калибрирана дървесина, която е импрегнирана срещу плесен и разнообразни вредители и сушена в сушилня от компанията „Schweighofer“ – Австрия.
  • Използваме три вида топлоизолационна вата – с висока плътност, средна и лека (между 50 и 100 мм дебелина), в зависимост от спецификите на сградата.
  • Добрата вентилация на системата се осигурява от трислойната паропропусклива мембрана Izoprotect 100 гр., която предпазва сградата от поривите на вятъра и отвежда кондензните пари навън.
  • Крепежните елементи от Top Kraft Austria и KEW – Germany подсигуряват на 100% здравината на монтажа на системата.

Поръчай Сайдинг качествена система и за своя дом

Контакти