» Начало
Полезни съвети за потребителите


Важна информация и съвети за потребителите:

 1.Винаги се интересувайте от цената, в която са включени всички евентуални допълнителни разходи, които биха съпътствали завършеният вид на облицовката. Много фирми ги съобщават в последствие!
 
2.Задължително изисквайте гаранция за качеството на вложените материали. Важни са не само произхода на виниловите продукти, а и страната производител. Качеството на сайдинга е  най-важния фактор за издържливоста на вашата облицовка! 

 3.Уверете се в опита на монтажниците, които ще изградят топлоизолацията ви. При монтажа се изискват специфични познания, които общопрактикуващ или не-добре обучен монтажник няма как да усвои, а това би довело до невъобразими конструктивни дефекти и деформации в последствие!
 
Новини
Особености в производството Производството на сайдинг(siding) панелите става не чрез формуване на листовете, а посредством екструдиране. Същността на този метод се състои в ... Продължава...
Често задавани въпроси
Полезни съвети за потребителите Важна информация и съвети за потребителите: ... Продължава...

Разгледайте разновидностите на най-високия клас винилов (кедров) сайдинг The Foundry USA с четири вида релеф и над тридесет цвята на цени от  90,00лв. до 96,00лв./кв.м.
(цената включва доставка и монтаж с каменна вата, инпрегнирани
летви и парапропусклива мембрана)
 
 
Класически винилов сайдинг(siding) Certain Teed. Продукт №1 в USA с патентованата си формула за винил Certa VinTM с цени доставка и монтаж от 34,00лв. до 42,00лв./кв.м.


Виниловият сайдинг е с доживотна  гаранция
Vinyl Siding with Lifetime Limited Warranty


Нова заключваща система на сайдинг (siding) ламелите устойчива на вятър със скорост над
 
220 км./ч. 

Посетете новия ни уеб сайт на www.сайдинг.eu

 

      
 
  
Продължава...