» Начало arrow За Арт Криейт
Фирма“ Арт Криейт“ е еднолично дружество с ограничена отговорност което предлага продуктите и услугите си на българския пазар вече осем години. През тези години фирмата е натрупала  голям опит в изграждането на външни топлоизолационни системи (сайдинг), вътрешни стенни облицовки, антибактериални ПВЦ облицовки за бани и санитарни помещения, както и извършването на много други довършителни строително-монтажни услуги. Основните приоритети на  сравнително новосъздадената организация  са насочени към изграждането на по-добра работна база, разкриването на нови работни места, разширяването на продуктовия каталог, съответно и предлаганите услуги, както и цялостното развитие и затвърждаване на изградения през годините авторитет.   
За 8-те години от създаването си, фирмата е изградила топлоизолационни системи(сайдинг) на над 500 домакинства и промишлени сгради в цялата страна. С използваните винилови продукти на Certain Teed, Kaycan и Foundry (които издават сертификат за качество и 50 години гаранция) фирмата е доказала, че може да задоволи изискванията на потребителите за екологично чисти, енергииноефективни и добре балансирани относно цена-качество фасадни решения.
В стремежа си да задоволиме все повече нужди на нашите клиенти фирмата ни ежегодно разширява дейноста си, като наемаме опитни специалисти чрез които в списъка на предлаганите от нас услуги вече са  дограми, покривни констукции, проектиране и изграждане на басеини и спа центрове, както и проектиране и сроителство на еднофамилни къщи.

 

Разгледайте разновидностите на най-високия клас винилов (кедров) сайдинг The Foundry USA с четири вида релеф и над тридесет цвята на цени от  90,00лв. до 96,00лв./кв.м.
(цената включва доставка и монтаж с каменна вата, инпрегнирани
летви и парапропусклива мембрана)
 
 
Класически винилов сайдинг(siding) Certain Teed. Продукт №1 в USA с патентованата си формула за винил Certa VinTM с цени доставка и монтаж от 34,00лв. до 42,00лв./кв.м.


Виниловият сайдинг е с доживотна  гаранция
Vinyl Siding with Lifetime Limited Warranty


Нова заключваща система на сайдинг (siding) ламелите устойчива на вятър със скорост над
 
220 км./ч. 

Посетете новия ни уеб сайт на www.сайдинг.eu

 

      
 
  
Продължава...